Väldigt gott tillbehör! Jag tärnade ned lite kokt potatis i det som blev över och det var också gott! Taginekryddan köpte jag i Marocko i vintras men man kan ju krydda på med det man känner för. Jag vet inte exakt vad det är i "min" kryddburk men den taginekrydda som man kan köpa på Kryddlandet innehåller koriander, paprika, gurkmeja, kryddpeppar, cassia, kardemumma och chili så jag antar att det är något liknande i blandningen som jag har.
Gul lök
Vitlök
Olja att steka i
Haricots verts
Gröna ärter
Salt, peppar, valfri kryddblandning
Pressad citron
- Hacka lök och vitlök och stek i lite olja
- Häll i haricots verts, gröna ärter, lite vatten och kryddor
- Stek/koka under lock ganska länge, ca 25-30 minuter. Häll på mer vatten om du tycker att det behövs
- Pressa över lite citron på slutet
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar